Wat met uw Corona tegoedbon?

Beste klanten,

Ondertussen heeft u waarschijnlijk al gemerkt dat we volop bezig zijn met het online plaatsen van onze zomerreizen. Check dus zeker en vast regelmatig onze website voor nieuwe updates!

Maar wat met uw corona tegoedbon?

Heeft u van ons een corona voucher ontvangen, dan kan u deze verzilveren op eender welke reis en datum uit ons aanbod - eigen organisatie (dwz dat u niet dezelfde reis dient te boeken als in 2020).
De vouchers van TUI 'Carolus vliegvakanties' kunnen enkel ingeruild worden voor een reis uit ons aanbod Carolus vliegreizen in samenwerking met TUI zomer 2021.

U wenst uw reisplannen nog even uit te stellen en wenst een terugbetaling, dan kan u deze terugbetaling aanvragen na de vervaldatum vermeld op uw tegoedbon, met het recht op terugbetaling binnen een termijn van 6 maanden.
Om administratieve redenen kunnen wij geen aanvragen van terugbetalingen noteren vóór deze vervaldatum.

Wij blijven alvast geloven in een mooie toekomst en hopen nog vele mooie momenten met u te mogen delen! Een positief offensief in een gezonde strijd voor het behoud is, samen met uw vertrouwen, onze beste verdediging en basis voor de toekomst. Betere tijden zijn in zicht!


Het Carolus team