Update 13 december 2020

Beste reiziger,

Beste klanten,

Wij hopen dat het goed met u gaat, en geven u bij deze ook graag een update. Al onze reizen tot 08/02/2021 werden geannuleerd en begin januari zullen we beslissen over de winterreizen na deze datum.

Indien we een reis moeten annuleren, garandeert Carolus Reizen u dat u het reeds betaalde bedrag volledig terugbetaald krijgt. U weet dat u van ons mag verwachten dat we al 35 jaar lang altijd naar goed geweten handelen.

Momenteel zijn we volop bezig met de planning voor de zomer van 2021, ook al is het onmogelijk te voorspellen hoe de wereld er dan zal uitzien. Het lijkt zeker dat ook volgend jaar enige flexibiliteit zal vragen, zowel van u als van ons. We hopen in januari met onze planning voor de zomer klaar te zijn. 2021 zal voor de toeristische sector nog een onzeker jaar worden, vandaar dat we ervoor gekozen hebben het aanbod iets kleiner te maken. Aangezien we u de nodige zekerheden willen garanderen, zullen bepaalde bestemmingen in 2021 niet aangeboden worden, maar zijn alvast uitgesteld naar 2022.
In verband met onze strandvakanties naar Spanje zullen we kortelings communiceren!

De laatste updates over de planning van 2021 vindt u op onze websites: www.carolus.bewww.premiumtours.be / www.carolusski.be. We investeerden nog maar net in een nieuwe en gebruiksvriendelijke website. Reserveren kan voortaan ook heel eenvoudig online! Onze kantoren blijven nog even gesloten, maar op woensdag tussen 16u en 18u blijven we wel bereikbaar via telefoon (via 014/81 11 41) en trachten we uw reserveringen naar best vermogen te behandelen. Beter nog is ons te contacteren via e-mail: info@carolus.be. U mag ons weliswaar contacteren voor een afspraak indien u wenst langs te komen in onze kantoren.

We kunnen niet meer vragen dan uw begrip voor de complexe situatie waarin de reis- en autocarsector zich bevindt. Wij blijven alvast geloven in een mooie toekomst en hopen nog vele mooie momenten met u te mogen delen! Een positief offensief in een gezonde strijd is, samen met uw vertrouwen, onze beste verdediging en basis voor de toekomst. Betere tijden zijn in zicht!

Afsluiten doen we met onze slogan “Carolus Reizen, niet de grootste, wel de beste”

Warme groeten,

Jan en Marc Hoeks