Update 11 januari 2021

Beste reiziger,

Beste klanten,

Het huidige Corona-klimaat, zowel in België als in onze gastlanden, blijft van die aard dat het niet opportuun is om nu reizen te organiseren. Daarenboven hebben de verplichte quarantaine- en testmaatregelen die worden opgelegd een te grote impact op de terugkomende reizigers. De kans dat hierin snel zal versoepeld worden is nihil.

Daarom hebben we de beslissing genomen om al onze reizen tot einde maart 2021 te annuleren. We volgen hiermee de oproep van onze overheid die het reizen momenteel zeer sterk afraadt.

Met deze beslissing willen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen en ons profileren als een professionele en betrouwbare sector. Alle reizigers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

De laatste updates over de planning van 2021 vindt u op onze websites: www.carolus.be www.premiumtours.be / www.carolusski.be. We investeerden nog maar net in een nieuwe en gebruiksvriendelijke website. Reserveren kan voortaan ook heel eenvoudig online! Onze kantoren blijven nog even gesloten, maar op woensdag tussen 16u en 18u blijven we wel bereikbaar via telefoon (via 014/81 11 41) en trachten we uw reserveringen naar best vermogen te behandelen. Beter nog is ons te contacteren via e-mail: info@carolus.be.

Warme groeten,

Jan en Marc Hoeks